Vacature: Product Manager

Wij zijn
De Maan Group is een dynamisch en innovatief bedrijf met passie voor technologische oplossingen. De Maan Group is het bedrijf achter de werkmaatschappijen Maan Engineering, Maan Special Products en Maan Biobased Products. Stuk voor stuk unieke bedrijven gericht op een specifieke markt en met een eigen strategie, maar met een ding gemeen: Lijmtechnologie. Waar de werkmaatschappijen zich focussen op de klant en de kwaliteit is de Maan Group de innoverende en faciliterende motor achter al deze bedrijven in de vorm van innovatie, ontwikkeling, HRM, marketing en alle andere zaken die nodig zijn om de werkmaatschappijen succesvol te maken.

Waarom werken bij Maan?
Wij zijn een jong, bevlogen en vooral betrokken bedrijf dat volop in ontwikkeling is, geen dag is hetzelfde. Iedereen streeft vanuit zijn divisie hetzelfde doel na met respect voor ieders kwaliteit en handelen. Transparantie, eigen verantwoordelijkheid en ondernemingsvrijheid zijn typerende woorden die de cultuur binnen Maan kenmerken. Door het creëren van optimale samenwerking tussen de divisies werken we gezamenlijk aan het verwezenlijken van onze droom met daarnaast ruimte om jezelf volop te ontwikkelen.

Binnen onze divisie Biobased Products is een vacature ontstaan.
Maan Biobased Products geeft antwoord op vragen die zich voordoen in de groeifasen van een plant. Deze divisie richt zich op de internationale Agriculture Industry. Samen optrekken met onze verkooppartner is een belangrijk uitgangspunt om tot unieke en werkende oplossingen te komen op basis van een standaard productconcept. Het doel is toonaangevend leverancier te zijn van smart Biodegradable Products in de Agriculture industry. Het eerste product dat middels deze visie succesvol is gelanceerd is de Growcoon. Samen met onze verkooppartner wordt dit product (inter)nationaal in de markt gezet.

Om onze verkoopprocessen optimaal te ondersteunen zijn wij op zoek naar een:

Product Manager
40 uur per week

Wat ga je doen
Jij hebt van nature interesse in teeltvraagstukken. Als Product Manager ben jij de regisseur die ervoor zorgt dat de klantvraag optimaal aansluit bij het assortiment van Biobased Products. Vanuit jouw bijdrage in het verkoopproces waarbij jij de klant o.a. begeleidt bij het testproces kom je tot een maatwerk advies voor de klant. Dit betekent ook dat wanneer er een klantvraag is waar we nog geen direct passende oplossing voor hebben dat je dit intern gaat laten onderzoeken. Je werk veel samen met onze verkooppartner, zij zijn verantwoordelijk voor het commerciële deel van de vraag van de klant, jij zult hen daar te allen tijde ondersteunen in de voorziening van technisch advies aangaande onze producten. In deze samenwerking is het van belang dat we elkaar versterken en daar ligt voor jou ook een belangrijke rol weggelegd. Je houdt je opdrachtgevers graag op de hoogte van hun vraagstuk en zorgt daarmee voor de investering in een langdurige relatie met de opdrachtgever. De ontwikkelingen in de techniek staan nooit stil en daarom denk je proactief mee voor verdere optimalisatie van onze producten.

Wij zoeken
Heb je een opleiding op HBO niveau afgerond in een agrarische richting , bijvoorbeeld HAS Tuinbouw en Akkerbouw aangevuld met een paar jaar ervaring als adviseur of onderzoeker, dan is dit een goede basis om bovenstaande functie uit te kunnen voeren. Door deze ervaring kun je je kennis goed toepassen in onze productontwikkeling en productadvisering richting de opdrachtgever en onze verkooppartner. Daarnaast vind jij het belangrijk om de regie te behouden en weet je je (in)directe collega’s maar ook je opdrachtgevers op een onderbouwde en prettige manier te informeren, te overtuigen en te enthousiasmeren.
Je bent oprecht geïnteresseerd in je opdrachtgevers en bent daarom bereid, indien nodig, deze zowel nationaal als internationaal te bezoeken.

Is dit jouw baan?
Enthousiast geworden bij het lezen van bovenstaande functie, stuur dan je motivatie en CV door aan solliciteren@maan-group.com. Heb je vragen over de functie, neem dan contact op met Jacquelien Stoker (afdeling HRM) via 0614331678.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

ennl