Vacature: Marketing en Communicatie Specialist

Wij zijn

De Maan Group is een dynamisch en innovatief bedrijf met passie voor technologische oplossingen. De Maan Group is het bedrijf achter de werkmaatschappijen Maan Engineering, Maan Special Products en Maan Biobased Products. Stuk voor stuk unieke bedrijven gericht op een specifieke markt en met een eigen strategie, maar met een ding gemeen: Lijmtechnologie. Waar de werkmaatschappijen zich focussen op de klant en de kwaliteit is de Maan Group de innoverende en faciliterende motor achter al deze bedrijven in de vorm van innovatie, ontwikkeling, HRM, marketing en alle andere zaken die nodig zijn om de werkmaatschappijen succesvol te maken.

Waarom werken bij Maan?

Wij zijn een jong, bevlogen en vooral betrokken bedrijf dat volop in ontwikkeling is, geen dag is hetzelfde. Iedereen streeft vanuit zijn divisie hetzelfde doel na met respect voor ieders kwaliteit en handelen. Transparantie, eigen verantwoordelijkheid en ondernemingsvrijheid zijn typerende woorden die de cultuur binnen Maan kenmerken. Door het creëren van optimale samenwerking tussen de divisies werken we gezamenlijk aan het verwezenlijken van onze droom met daarnaast ruimte om jezelf volop te ontwikkelen.

 

Om (inter)nationaal te laten zien wie de Maan Group is wat zij kan zijn wij op zoek naar een:

 

Marketing en Communicatie Specialist!

40 uur per week

 

Wat ga je doen
Als marketing en communicatie specialist ga je vanuit de gestelde kaders vol energie aan de slag met het implementeren van onze marketing en communicatieplannen. Het organiseren van beurzen, evenementen en seminars is jou niet vreemd want door jou interesse in het product breng jij Maan en de klant bij elkaar. Jouw leidinggevende is met enige regelmaat buiten kantoor en dan verwachten we dat jij vanuit jouw ondernemerschap de deadlines behaald en de interne en externe belanghebbenden informeert. Daarnaast zorg jij ervoor dat er creatieve en leuke communicatie-uitingen worden gemaakt en interessante teksten worden geschreven. Je houdt er van de touwtjes in handen te hebben en je werkt graag met een planning zodat je goed overzicht houdt.

Omdat jij staat voor kwaliteit en eenduidige uitstraling van de producten die wij verkopen gaat er geen uiting de deur uit zonder dat jij daar met jouw oog voor detail naar gekeken hebt. Met andere woorden, jij weet op een vriendelijke doch overtuigende manier een positie te creëren zodat we niet om jouw expertise heen kunnen.


Ben jij

 

Enthousiast geworden?

En kun je bovenstaande vragen met ja beantwoorden, stuur dan een korte motivatie en je CV naar solliciteren@maan-group.com. Heb je vragen over de functie, neem dan contact op met Jacquelien Stoker (afdeling HRM) via 06-14331678.

 

ennl