Vacature: HR Manager (24 uur)

 

Maan Group is opgericht in 1996 en bestaat uit: Maan Engineering, Maan Research & Development, Maan Special Products, Maan Biobased Products en M-Cube Hotmelt Solutions. Maan Group maakt met gebruik van lijm- en oppervlaktetechniek alle materiële verbindingen mogelijk, elke BV heeft hier zijn eigen unieke rol in.

Wij zijn per direct op zoek naar een parttime (24-28 uur)

HR Manager M/V

Werkzaamheden
In deze functie ben jij verantwoordelijk voor de implementatie en uitvoering van het HR beleid in onze organisatie. Dit betekent dat jij in de volle breedte van het HR vakgebied actief bent voor al onze BV’s (67 medewerkers), zowel strategisch, tactisch als operationeel. Jij kunt moeiteloos schakelen tussen de verschillende facetten van HR. Je rapporteert rechtstreeks aan de Algemeen Directeur
Naast het beheersen van de dagelijkse operationele gang van zaken op HR gebied, ga je aan de slag met het professionaliseren van HR binnen de organisatie.
Je gaat je onder andere bezighouden met de volgende werkzaamheden:

 

 

Wij zoeken
Wij zijn op zoek naar een hands-on HR professional die ruime ervaring heeft in een generalistische HR rol binnen een technische organisatie.
Jij hebt een duidelijke visie op HR en je kunt dit goed vertalen naar strategisch, tactisch en operationeel beleid.
Je bent makkelijk benaderbaar. Je bent communicatief zeer vaardig en kunt medewerkers goed coachen naar het gewenste resultaat.
Daarnaast ben je een stevige sparringpartner voor het MT en Directie.
De functie van HR manager is een zeer zelfstandige functie met een hoge mate van eigen verantwoordelijkheid en integriteit.
Je dient minimaal te beschikken over de volgende vaardigheden:

Daarnaast beschik je over:

 

Wij bieden
Naast een goed salaris en een aantrekkelijke pensioenregeling bieden wij een uitdagende, dynamische en zelfstandige functie bij een innovatieve en ambitieuze organisatie waar een informele sfeer en hard werken de succesfactoren zijn.

Informatie
Voor informatie betreffende het sollicitatieproces kan je contact opnemen met onze algemeen directeur Bart Oude Wesselink via solliciteren@maangroup.nl.

Solliciteren
Ben je na het lezen van de vacature enthousiast geworden en denk je dat jij het verschil kan maken binnen de Maan Group?
Aarzel dan niet en solliciteer direct via onderstaande formulier.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Solliciteren

  • Persoonsgegevens

  • Motivatie

  • Accepted file types: doc, docx, pdf.
    Upload je CV in doc, docx of pdf formaat.

 

ennl