Vacature: Cleanroom operator

Waarom werken bij Maan?
Wij zijn een bevlogen en vooral betrokken bedrijf dat volop in ontwikkeling is, geen dag is hetzelfde. Iedereen streeft vanuit zijn divisie hetzelfde doel na met respect voor ieders kwaliteit en handelen. Transparantie, eigen verantwoordelijkheid en ondernemingsvrijheid zijn typerende woorden die de cultuur binnen Maan kenmerken. Door het creëren van optimale samenwerking tussen de divisies werken we gezamenlijk aan het verwezenlijken van onze droom met daarnaast ruimte om jezelf volop te ontwikkelen.

Voor Maan Special Products, onze werkmaatschappij waar hoogwaardige Ultra Thin Stickers voor de wereldwijde High Tech industrie worden ontwikkeld, zijn wij op zoek naar een:

Cleanroom Operator
40 uur per week

Wat ga je doen?
De producten die wij vervaardigen binnen Maan Special Products zijn voornamelijk gericht op de Hightech industrie en moeten voldoen aan zeer strenge kwaliteitseisen. Jij speelt hier als Cleanroom Operator een belangrijke rol in. Door middel van een kort inwerktraject, met name “on the job” training, leer jij het werkproces kennen en werk je vervolgens zelfstandig in de productie.

Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit:

Wij zoeken
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega, die samen met ons zeer hoogwaardige producten wil maken. Je hebt kwaliteit hoog in het vaandel staan.
Als persoon ben je erg nauwkeurig, je werkt foutloos en checkt je werkzaamheden voordat ze de deur uit gaan. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en wanneer je tegen problemen aanloopt ben jij creatief genoeg deze op te lossen. Onze voorkeur gaat uit naar een niet-roker, i.v.m. de kwaliteitseisen van de Cleanroom. Werken in een cleanroompak is voor jou geen probleem.

Daarnaast beschik je over:

Wij bieden
Een leuke functie binnen een innovatieve en ambitieuze organisatie. Je maakt onderdeel uit van een team van vakkundige collega’s waar een informele sfeer en samenwerken de succesfactoren zijn. Wij bieden o.a. een goed salaris en een aantrekkelijke pensioenregeling.

Is dit jouw baan?
Enthousiast geworden bij het lezen van jouw toekomstige werkdag en kun je bovenstaande vragen met ja beantwoorden, stuur dan je motivatie en CV door aan solliciteren@maan-group.com. Heb je vragen over de functie, neem dan contact op met Jacquelien Stoker (afdeling HRM) via 0572 352771.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

ennl