Toewerken naar de droom

Maan Group wordt gevormd door de bedrijven Maan R&D, Maan Engineering, Maan Special Products, Maan Biobased Products en M-cube Hotmelt Solutions. De unieke samenwerking tussen deze vier bedrijven vormt de kracht van de Group. Maan Group opereert in het heden, maar met het blik op de toekomst. Ook in de toekomst wil  Maan Group bijdragen aan het succes van de klant. De visie van de Maan Group wordt hieronder weergegeven.

“Maan Group streeft ernaar alle materiaalverbindingen op een duurzame manier mogelijk te maken, door gebruik van lijm- en oppervlaktetechniek.”

 

Deze visie of droom wordt gedeeld door de vier divisies onder de Maan Group en wordt iedere dag nagestreefd. Om bij te dragen aan het succes van de klant staan de divisies voor de volgende taak:

 

RD_liggend

 

Glueing Machinery

 

Special Products_liggend

“Maan Research & Development geeft praktische antwoorden op hechtingsvraagstukken die mogen liggen op of over de grens van het fysisch haalbare.”

 

“Maan Engineering biedt op basis van bewezen technieken en inventiviteit, oplossingen om verbindingen succesvol en betrouwbaar te realiseren.”

 

 “Maan Special Products maakt gebruik van unieke oppervlakte- en belijmingstechnieken, die mogen liggen op of over de grens van het technisch haalbare, om uiterst nauwkeurige producten te fabriceren.”

 

Samengevat staat er: Wij zijn op zoek naar uitdagende hechtingsvraagstukken. Wij zijn er klaar voor om deze samen met u te beantwoorden.

Daagt u ons uit?

ennl