PlasMaanSurface

Download brochure

Verbeterde hechtingseigenschappen voor flexible electronics
Het PlasMaanSurface systeem verhoogt de oppervlaktespanning van (flexibele) materialen door de behandeling met plasma, voor het verkrijgen van verbeterde hechtingseigenschappen. Het systeem kan worden ingezet in processen voor de productie van printed electronics, flexible electronics en light sensitive plastics. Het systeem is ook geschikt voor de voorbehandeling van geleidende materialen. Het systeem biedt directe en efficiënte behandelingen met hoge homogeniteit onder atmosferische druk. Het systeem kan worden toegepast in roll-to-roll en flat sheet productieprocessen. Naast het productieproces van printed en flexible electronics, is het systeem ook toe te passen in OLED en OPV productieprocessen.


Voordelen van het PlasMaanSurface systeem

Homgene en effectieve behandeling
De uiterst homogene en effectieve plasma behandeling resulteert in perfecte benatting van het oppervlak. Het systeem maakt homogene coatinglagen mogelijk, die garant staan voor een product van hoge kwaliteit.
Koude plasma
Omdat het systeem gebruik maakt van “koude plasma techniek” is het mogelijk een groot aantal materialen, zoals gemetalliseerde folies, PET- ITO of folies met geprinte geleidende sporen, te behandelen. Koude plasma techniek voorkomt de beschadiging van materialen en is daarom de beste oplossing voor organische of gevoelige materialen.
Flexibiliteit procesgassen
Het is mogelijk om verschillende gassen, zoals: lucht, Stikstof, Argon, Koolstofdioxide, Zuurstof of andere samenstellingen, te gebruiken in combinatie met het PlasMaanSurface systeem.
Atmosferische druk
In tegenstelling tot andere systemen, kan het PlasMaanSurface systeem ingezet worden onder atmosferische druk. Zo kan de plasma behandeling plaatvinden in een continue proces.
Cleanroom gekwalificeerd
Het PlasMaanSurface systeem is geschikt voor gebruik in cleanroom omgevingen. Met onze kennis en ervaring kunnen wij het systeem installeren in elke cleanroom.
Gecontroleerde plasma parameters
Belangrijke parameters zijn in te stelling via een modern HMI om de behandeling per productieproces te optimaliseren. Integratie of koppeling met een bestaande machinebesturing behoort tot de mogelijkheden.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over dit product? Laat uw gegevens achter in onderstaand formulier en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.
ennl