Antwoorden op hechtingsvraagstukken

Maan Group is altijd op zoek naar uitdagende hechtingsvraagstukken.
Onze droom is om alle materialen aan elkaar te verbinden, op een duurzame manier en door middel van lijm en/of oppervlaktetechniek. Van ontwerpfase tot in de productie, Maan Group geeft praktische antwoorden op uw vraagstukken, levert u machines om betrouwbare verbindingen te realiseren en maakt gebruik van innoverende belijmings- en oppervlaktetechnieken voor de vervaardiging van zeer specifieke producten.

Maan R&D
Het analyseren van lijmen, het adviseren over de juiste lijm, onderzoek naar een lijmverbinding of het ontwikkelen van een materiaalverbinding zijn uitdagingen die Maan R&D graag met u aangaat.

Maan Engineering
Voor het praktisch maken van deze oplossing of om u te helpen bij het realiseren van verlijmingen helpt Maan Engineering u graag verder met haar kwalitatieve basisassortiment aan lijmmachines en voorbehandelingsystemen. Waar een ander stopt gaat Maan Engineering verder. Dit resulteert waar nodig in klant specifieke oplossingen.

Maan Special Products
Voor de verlijming van zeer specifieke materialen en producten staat Maan Special Products voor u klaar. Met de juiste expertise, apparatuur en faciliteiten, waaronder cleanrooms, voorziet Maan Special Products uw materialen van een nauwkeurig gedefinieerde lijmlaag

Daagt u ons uit met uw hechtingsvraagstuk? Maan Group helpt u graag met het oplossen hiervan.

ennl